Vacature Adviseur

Keuzevrijheid, nieuwe technologieën, schaarste in ruimte, verstedelijking, plaats onafhankelijk werken; ziedaar de dynamiek waarin wij werken. We ontwikkelen beleid, begeleiden het proces van concept tot besluit, maken business-cases en helpen bij de uitvoering. Voor werkgevers en overheden, en van advies tot realisatie.

Wat ga je doen?

  • Je geeft advies vanuit expertise en inzicht. Je kan je verplaatsen in de vraagstukken van opdrachtgevers en met een brede kennis van mobiliteit ben je de verbindende link tussen het vormgeven van een beleid en de daadwerkelijke realisering.
  • Je ondersteunt bij projecten die bijdragen aan de mobiliteitstransitie. Je bent sterk in het vertalen en realiseren van de ambities van opdrachtgevers.
  • Je denkt binnen het team van VCCR proactief mee over toekomstige marktontwikkelingen op het gebied van duurzame mobiliteit.
 

Wat wij bieden:

Bedrijfshiërarchie hebben wij vervangen voor een open communicatie en samenwerken. De cultuur is informeel met een collegiale werksfeer. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je capaciteiten te ontplooien en persoonlijk te groeien.

Je werkt vanuit huis, bij de klant of op kantoor in hartje Rotterdam. De functie is voor 
32-40 uur per week. Werktijden zijn van maandag t/m vrijdag. Je ontvangt een marktconform salaris, een notebook, mobiele telefoon en een mobiliteitskaart.

Word jij onze nieuwe mobiliteitsadviseur? Stuur dan een mail met je motivatie en CV naar info@vccr.nl.