Mobiliteitsmarkt Politiedienstencentrum

Het Politiedienstencentrum is na de reorganisatie om te komen tot één landelijk politiekorps gecentraliseerd op drie locaties in Nederland te weten Rotterdam, Zwolle en Eindhoven. Voor de locatie Rotterdam is in 2017 een nieuw pand betrokken in het stationsgebied Rotterdam-Alexander, een ov-knooppunt dat uitstekend te bereiken is met trein, metro en bus.

Om het gebruik van deze meer duurzame vervoermiddelen (dan de auto) onder de aandacht te brengen bij medewerkers, heeft VCCR in opdracht van het Politiedienstencentrum een groots opgezette mobiliteitsmarkt georganiseerd in de centrale hal van het pand. Naast vertegenwoordigers van de eigen organisatie zoals HR en OR, waren o.a. ook aanwezig verschillende vervoerbedrijven, een tweewielhandelaar met demofietsen, Forensz voor reisadviezen en andere partijen die met name waren aangehaakt om publiek te trekken en vast te

Bovenstaande succesformule voor het organiseren van een mobiliteitsmarkt is in een later stadium nog diverse malen toegepast voor andere aansprekende organisaties waaronder Havenbedrijf Rotterdam, Hunter Douglas en gemeente Roosendaal.