Schiedamsedijk 39-A, Rotterdam
+31 (0)10 4000250

Mobiliteitsdienstverlener VCCR in nieuwe handen

Mobiliteitsdienstverlener VCCR komt per 1 april 2022 in handen van André Zoutewelle, Niels Verduijn en Leon Zwanenburg. Zij nemen de aandelen over van de huidige eigenaar Stichting Bereikbaarheid Rijnmond.

De nieuwe aandeelhouders hebben ruime ervaring opgedaan in de mobiliteitsbranche en zijn goed bekend met VCCR en haar relaties. Met nieuw elan gaan zij zich richten op het continueren en verder professionaliseren van hoogwaardige mobiliteitsdienstverlening. Daarnaast zien zij voor VCCR een belangrijke rol weggelegd in het begeleiden en ondersteunen van overheden en bedrijfsleven bij de realisatie van duurzaamheidsambities en -doelstellingen.

Stichting Bereikbaarheid Rijnmond

Stichting Bereikbaarheid Rijnmond streeft naar het verbeteren van de bereikbaarheid van bedrijven en instellingen, in het bijzonder door beïnvloeding van personenmobiliteit in het woon-werkverkeer. De stichting heeft sinds de oprichting in 1993 een belangrijke rol vervuld in de ontwikkeling van VCCR. In een periode van bijna 30 jaar is VCCR uitgegroeid tot een begrip op het gebied van mobiliteitsmanagement in de regio Rijnmond en ver daarbuiten. Bestuursleden Harry Geerlings, Joop Huson, Jacques Le Grand en Erwin Hesselink waren daarbij de afgelopen jaren een belangrijke en stabiele factor.