De e-bike
Proberen is overtuigen!

10% maakt de duurzame overstap!

De e-scooter
Schoon, stil en zuinig!
De e-auto
Ervaar het zelf!

E-bike

Stap ook op!

VCCR is ervan overtuigd dat de tweewieler een uitstekend alternatief is voor vele autoritten. Om ook anderen hiervan te overtuigen promoten wij de e-bike onder het motto ‘proberen is overtuigen. Resultaten tonen dan ook dat 10% van de deelnemers de duurzame overstap maakt vanuit de auto naar de e-bike.

Vanuit dit motto rijden er dagelijks circa 80 e-bikes vanuit VCCR rond in Nederland. Wilt u ook overtuigd raken? Laat uw werknemers dan ook een week lang een e-bike uitproberen!

Factsheet e-bike

E-scooter

Schoon en zuinig

VCCR heeft ruime ervaring met diverse promotie trajecten met elektrische scooters. We trachten als onafhankelijk partij te werken met diverse merken en leveranciers dit tot veel enthousiasme bij de gebruikers.

De e-scooter kent dan ook een ongekend potentieel. Bij de juiste stimulering stappen grote groepen over vanuit de auto naar de schone gemotoriseerde tweewieler. E-scooter in de praktijk!

E-auto

Het nieuwe rijden!

Op dit moment heeft VCCR diverse elektrische auto's bij klanten staan. Hiermee kan net als met de e-bike en e-scooter in een poolomgeving het elektrisch rijden worden ervaren.

De e-auto is uitermate geschikt voor stedelijk gebruik. Het merendeel van de dagelijkse verplaatsingen (95%) is namelijk korter dan 50 kilometer. Gezien de actieradius van ca. 130 kilometer of meer is de e-auto uitermate geschikt voor deze ritten.

Check hier de voorwaarden