Elektrisch vervoer
Raakt u ook overtuigd?

10% van de deelnemers maakt de duurzame overstap!

Laat uw evenement organiseren!
Zet breed in op mobiliteit

Laat uw mobiliteitsevenement professioneel door VCCR managen

Bewuster reizen?
Informeer uw medewerkers

Wij informeren en verleiden uw medewerkers tot ander reisgedrag

Elektrisch vervoer

Laat u inspireren!

Bereikbaarheid, luchtkwaliteit, geluidsoverlast, gedragsverandering, promotie; er zijn vele motieven om met elektrisch vervoer aan de slag te gaan.

Ieder motief vraagt om een maatwerkaanpak. De specialisten van VCCR hebben ruime ervaring met e-projecten van uiteenlopende aard en omvang. Laat u inspireren en maak een start met het promoten van elektrisch vervoer!

Meer informatie

Evenementen

Wij verzorgen het!

VCCR helpt en ondersteunt organisaties en instanties bij het organiseren van evenementen op het gebied van mobiliteit. U kunt hierbij denken aan diverse soorten events als tweewielerfestijnen, opstapdagen of mobiliteits- en vitaliteitsmarkten.

Vanuit onze expertise kunnen we snel en flexibel worden inspelen op vragen uit zowel de interne als externe omgeving van onze klant.

 

Reisadviezen

Ontzorg uw medewerker!

Het verstrekken van een individueel reisadvies aan medewerkers kan om verschillende redenen. Primaire reden is dat de medewerker zo volledig mogelijk wordt geïnformeerd over de verschillende reisopties.

MVO, bereikbaarheidsproblemen of kostenbeheersing kunnen ook belangrijk uitgangspunten zijn. Met het individueel reisadvies in combinatie met een aantrekkelijke regeling wordt de medewerker verleid om een (bepaalde) keuze te maken.

Factsheet Reisadviezen