Forensz

Forensz is de laatste stap naar een optimaal woon-werkverkeer. Werknemers worden voorzien van een op maat reisadvies passend bij uw vervoersbeleid en werklocatie. Een passend aanbod voor een alternatief wordt meteen gecommuniceerd. Wanneer er meer nodig is of vragen zijn, dan zijn wij voor uw werknemers bereikbaar. Kortom er is één loket bereikbaar.

Het gaat dan om het outsourcen van het gehele pakket aan alternatieven bij VCCR. Er zijn geen interne medewerkers meer nodig die reisadviezen maken of de regels handhaven. VCCR draagt zorg voor communicatie en promotie. Belangrijk is het om de alternatieven bij herhaling onder de aandacht te brengen, dat doen wij voor u.

Wij doen dit graag, zo graag dat wij ons laten betalen voor behaalde successen en niet vooraf u een dichtgetimmerd kostenplaatje presenteren. Zowel de werkgever en de werknemer die voor een duurzame vorm kiest is beter af. Forensz is voor u aanwezig, altijd bereikbaar, deskundig en geen vraag is te gek. De klanttevredenheid over deze dienstverlening is dan ook meer dan goed.

Factsheet Forensz

Forensz website