Reist uw medewerker bewust?
Informeer uw medewerkers over de mogelijkheden!

In een door VCCR verstrekt reisadvies zijn de reiskenmerken, reisopties, kosten en vergoeding voor iedere medewerker op heldere wijze uiteengezet.

Fiscaal voordeel?
VCCR Fietsplan!

Met het VCCR fietsplan biedt u uw werknemers de mogelijkheid om via een fiscaal voordelige manier een nieuwe fiets van de zaak aan te schaffen. Het voordeel kan wel oplopen tot 52%!

Ontzorg uw HR afdeling
VCCR ondersteunt!

Forensz regelt de gehele uitvoering van uw vervoerbeleid en - regeling. Hiermee ontzorgt u uw werknemers waardoor zij zich kunnen richten op de hoofdtaken van uw organisatie. 

Het Probeeraanbod

Ervaar het zelf!

Een OV probeeraanbod heeft als doelstelling, medewerkers een reis te laten ervaren met het OV. Voor het woon-werk verkeer kunnen wij een standaard oplossing aanbieden in de vorm van bijvoorbeeld een maandtrajectabonnement.

Voor het zakelijke verkeer dient echter een flexibele oplossing aanwezig te zijn. Juist deze medewerkers kunnen wij flexibiliteit bieden door middel van een mobiliteitskaart. Met een mobiliteitskaart kan de medewerker vrij reizen met een divers aantal modaliteiten waaronder uiteraard het OV.

Factsheet Probeeraanbod

VCCR Fietsplan

Fiscaal voordeel!

VCCR heeft een fietsplan ontwikkeld waarin het aantal administratieve handelingen aanzienlijk zijn teruggebracht. Waar voorheen papieren formulieren werden gebruikt zal dit nu digitaal gebeuren. De enige rol van de werkgever is hierbij het accorderen en registreren. Op deze manier is er voordeel te behalen door zowel de werkgever, de werknemer en de fietsdealer.

VCCR Fietsplan

OV abonnementen

Wij regelen het!

Forensz is de laatste stap naar een optimaal woon-werkverkeer. Werknemers worden voorzien van een op maat reisadvies passend bij uw vervoersbeleid en werklocatie. Een passend aanbod voor een alternatief wordt meteen gecommuniceerd. Wanneer er meer nodig is of vragen zijn, dan zijn wij voor uw werknemers bereikbaar. Kortom er is één loket bereikbaar.

Forensz