Advies

Mobiliteitsbeleid moet passen bij uw locatie, cultuur, bedrijfsvoering en sturingsfilosofie. Wilt u ook inzetten op MVO, kosten, aantrekkelijk werkgeverschap of fittere werknemers?

Lees meer

Promotie

VCCR heeft veel ervaring met de promotie van nieuwe mobiliteitsvormen. Het proberen en overtuigen verleidt mensen tot een duurzame gedragsverandering. Kijk welke resultaten u als werkgever ook kan boeken!

 

 PDF

Lees meer

Organiseren

Het uitvoeren van uw vervoersregeling kan leiden tot veel administratieve werkzaamheden. Het outsourcen van deze taken kan hiervoor een goede optie zijn. VCCR kan u hierbij uitstekend ondersteunen!

Lees meer

Per 1 oktober is Alexandra Boer gestart bij VCCR en komt zij ons team van Forensz versterken in de rol van medewerker frontoffice.


Namens het team van VCCR en stichting Bereikbaarheid Rijnmond wensen wij Alexandra van harte welkom en wensen wij haar veel succes, plezier en uitdaging toe in haar nieuwe rol!

29

Sep
BREEAM-NL

Het keurmerk BREEAM-NL beoordeelt de duurzaamheid van gebouwen en locaties, waarbij mobiliteit een belangrijk onderdeel is voor het behalen van de certificering. Begrijpelijk, het bewust omgaan met mobiliteit draagt positief bij aan de bereikbaarheid en leefbaarheid. 

VCCR helpt bij een BREEAM-NL certificering met het opstellen van een mobiliteitsplan (vervoerplan). Het mobiliteitsplan geeft een impuls aan de verduurzaming van de mobiliteit met als basis de trias mobiliteit. Haalbare maatregelen en aantrekkelijke faciliteiten geven invulling aan slimme mobiliteit. Een situatie- en omgevingsanalyse behoren tot de aanpak.

Wilt u meer weten? In een vrijblijvend gesprek stellen wij voor uw vast wat uw mobiliteit bij kan dragen aan een BREEAM-NL certificering.