Advies

Mobiliteitsbeleid moet passen bij uw locatie, cultuur, bedrijfsvoering en sturingsfilosofie. Wilt u ook inzetten op MVO, kosten, aantrekkelijk werkgeverschap of fittere werknemers?

Lees meer

Promotie

VCCR heeft veel ervaring met de promotie van nieuwe mobiliteitsvormen. Het proberen en overtuigen verleidt mensen tot een duurzame gedragsverandering. Kijk welke resultaten u als werkgever ook kan boeken!

 

 PDF

Lees meer

Organiseren

Het uitvoeren van uw vervoersregeling kan leiden tot veel administratieve werkzaamheden. Het outsourcen van deze taken kan hiervoor een goede optie zijn. VCCR kan u hierbij uitstekend ondersteunen!

Lees meer

SBM Offshore kiest ervoor per 1 November gebruik te maken van Forensz.

Forensz is de dienst van VCCR, die zicht richt op de volledige ontzorging van werkgevers bij het zakelijk gebruik van het openbaar vervoer. In eerste instantie zal de inzet van Forensz voor de gemeente Zuidplas zich beperken tot de zakelijke reizen. Na de geplande verhuizing medio volgend jaar komen daar mogelijk de woon-werkreizen nog bij.

Het hoofdkantoor in Nederland van het Amerikaans levensmiddelenconcern Kraft Heinz is per 23 april 2018 verhuisd van Zeist naar de Zuidas in Amsterdam.

Kraft Heinz heeft de verhuizing aangegrepen om zich rondom het beheer en gebruik van zakelijke openbaar vervoer volledig te laten ontzorgen door Forensz, de mobiliteitsdienst van VCCR.

Forensz heeft vooraf alle (internationale) Kraft Heinz medewerkers geadviseerd bij het maken van hun keuze voor de meest efficiënte woon-werkreis naar de nieuwe werklocatie en er aansluitend voor gezorgd dat - in nauwe samenwerking met NS en GVB - de daarbij behorende vervoersbewijzen op tijd geleverd werden. Ná de verhuizing is de volledige administratie rondom OV komen te liggen bij Forensz en zetten beide partijen zich in voor een langdurige samenwerking.