Advies

Mobiliteitsbeleid moet passen bij uw locatie, cultuur, bedrijfsvoering en sturingsfilosofie. Wilt u ook inzetten op MVO, kosten, aantrekkelijk werkgeverschap of fittere werknemers?

Lees meer

Promotie

VCCR heeft veel ervaring met de promotie van nieuwe mobiliteitsvormen. Het proberen en overtuigen verleidt mensen tot een duurzame gedragsverandering. Kijk welke resultaten u als werkgever ook kan boeken!

 

 PDF

Lees meer

Organiseren

Het uitvoeren van uw vervoersregeling kan leiden tot veel administratieve werkzaamheden. Het outsourcen van deze taken kan hiervoor een goede optie zijn. VCCR kan u hierbij uitstekend ondersteunen!

Lees meer

Wat hebben een dynamisch vervoerbedrijf en een mobiliteitsdienstverlener gemeen? Een ambitie voor een optimale mobiliteit en uitstekende bereikbaarheid! Samen met de RET ontwikkelde VCCR een serie whitepapers die werkgevers stapsgewijs helpen bij het opstellen van een aantrekkelijk pakket aan regelingen en oplossingen. Download hier de whitepapers.

Daarnaast is een online scan ontwikkeld voor het midden- en kleinbedrijf die aan de hand van enkele vragen een eerste inzicht geeft in de mogelijkheden voor het optimaliseren avn de mobiliteit van medewerkers. Het resultaat van de scan wordt aangeboden in een rapportage op maat. Ga direct naar de mobiliteitscan.

Meer weten wat deze samenwerking voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met VCCR.

voor optimaliseren van de mobiliteit van medewerkers

IMMA staat voor Integrale Mobiliteits Management Architectuur en bundelt de kennis en ervaring die is opgedaan op het gebied van ITS, spitsmijden, fietsprojecten en gedrag. IMMA is een startkwalificatie voor de organisatie van 0-metingen, werven, volgen en belonen van deelnemers aan bijvoorbeeld fiets- en spitsmijdenprojecten en verkeersonderzoeken. 

VCCR is op landelijk niveau 1 van de organisaties die namens het Ministerie van Infrastructuur en Milieu als gekwalificeerd dienstverlener is benoemd! VCCR heeft voor alle percelen (0-metingen, werven, volgen en belonen) op het basisniveau certificering toegewezen gekregen.