Advies

Mobiliteitsbeleid moet passen bij uw locatie, cultuur, bedrijfsvoering en sturingsfilosofie. Wilt u ook inzetten op MVO, kosten, aantrekkelijk werkgeverschap of fittere werknemers?

Lees meer

Promotie

VCCR heeft veel ervaring met de promotie van nieuwe mobiliteitsvormen. Het proberen en overtuigen verleidt mensen tot een duurzame gedragsverandering. Kijk welke resultaten u als werkgever ook kan boeken!

 

 PDF

Lees meer

Organiseren

Het uitvoeren van uw vervoersregeling kan leiden tot veel administratieve werkzaamheden. Het outsourcen van deze taken kan hiervoor een goede optie zijn. VCCR kan u hierbij uitstekend ondersteunen!

Lees meer

Havenbedrijf Rotterdam besteedt per 1 januari 2018 haar volledige administratie rondom zakelijk openbaar vervoer uit aan Forensz, dé mobiliteitsdienst van VCCR. Het Havenbedrijf Rotterdam heeft tot doel de versterking van de concurrentiepositie van de Rotterdamse haven als logistiek knooppunt én industriecomplex van wereldniveau. De kerntaken van het Havenbedrijf Rotterdam zijn de duurzame ontwikkeling, beheer en exploitatie van de haven en het handhaven van de vlotte en veilige afhandeling van de scheepvaart.
 
Oók geïnteresseerd in volledige ondersteuning bij het beheer en de uitvoering van mobiliteitsregelingen? Kijk op onze website voor meer informatie: Forensz

Energie Beheer Nederland (EBN) besteedt per 1 januari 2018 haar volledige administratie rondom zakelijk openbaar vervoer uit aan Forensz, dé mobiliteitsdienst van VCCR. EBN is een staatsdeelneming met één enkele aandeelhouder, het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, en realiseert economische en maatschappelijke waarde uit geologische energiebronnen in de Nederlandse bodem.Oók geïnteresseerd in volledige ondersteuning bij het beheer en de uitvoering van mobiliteitsregelingen? Kijk op onze website voor meer informatie: www.forensz.nl