Advies

Mobiliteitsbeleid moet passen bij uw locatie, cultuur, bedrijfsvoering en sturingsfilosofie. Wilt u ook inzetten op MVO, kosten, aantrekkelijk werkgeverschap of fittere werknemers?

Lees meer

Promotie

VCCR heeft veel ervaring met de promotie van nieuwe mobiliteitsvormen. Het proberen en overtuigen verleidt mensen tot een duurzame gedragsverandering. Kijk welke resultaten u als werkgever ook kan boeken!

 

 PDF

Lees meer

Organiseren

Het uitvoeren van uw vervoersregeling kan leiden tot veel administratieve werkzaamheden. Het outsourcen van deze taken kan hiervoor een goede optie zijn. VCCR kan u hierbij uitstekend ondersteunen!

Lees meer

De Rotterdamse regio zet een stap op weg naar ‘mobility as a service’. Deze term staat voor een transitie in mobiliteit: Niet het vervoermiddel, maar de behoefte van de reiziger van-deur-tot-deur staat centraal. De reiziger krijgt één toegankelijk systeem waar hij onder andere deelauto’s en e-bikes, openbaar vervoer, vervoer over water, taxi en collectief vervoer kan plannen, boeken en betalen. BNV Mobility, Vipre en VCCR gaan samen met diverse dienstverleners de uitdaging aan om hiervoor de komende tijd één innovatief online platform te ontwikkelen. Aernout van der Bend, directeur De Verkeersonderneming: “Dit is echt een concrete stap vooruit in de wereld van mobiliteit en uniek in Nederland.”

 

Mobility as a Service

Met de aanbesteding die De Verkeersonderneming afgelopen zomer startte, was de wens een stap te zetten richting ‘mobility as a service’.

Hiernaast is het doel om 4750 spitsmijdingen te realiseren op de belangrijkste knelpunten in de regio. BNV Mobility, Vipre en VCCR lanceren dit innovatieve platform in februari 2017.

Het platform richt zich in eerste instantie op de Rotterdamse regio met een speciale focus op:

  • Drechtsteden
  • Schiedam en Vlaardingen
  • BAR-gemeenten: Barendrecht, Alblasserwaard, Ridderkerk
  • Voorne-Putten en Haven.


Wat hebben een dynamisch vervoerbedrijf en een mobiliteitsdienstverlener gemeen? Een ambitie voor een optimale mobiliteit en uitstekende bereikbaarheid! Samen met de RET ontwikkelde VCCR een serie whitepapers die werkgevers stapsgewijs helpen bij het opstellen van een aantrekkelijk pakket aan regelingen en oplossingen. Download hier de whitepapers.

Daarnaast is een online scan ontwikkeld voor het midden- en kleinbedrijf die aan de hand van enkele vragen een eerste inzicht geeft in de mogelijkheden voor het optimaliseren avn de mobiliteit van medewerkers. Het resultaat van de scan wordt aangeboden in een rapportage op maat. Ga direct naar de mobiliteitscan.

Meer weten wat deze samenwerking voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met VCCR.

voor optimaliseren van de mobiliteit van medewerkers